Meride.nl

Onlangs een dierbare verloren? Gecondoleerd, want nu begint voor u naast de moeilijke periode ook de periode waarin u veel zult moeten gaan regelen. U kunt dan bijvoorbeeld ervoor kiezen om een crematie of begrafenis te regelen voor uw overleden dierbare.

Bij een crematie kunnen de nabestaanden in een aula afscheid nemen van de overledene op de manier die zij hebben afgesproken. Een samenkomst zoals deze duurt in de meeste ongeveer drie kwartier.

Bezoek voor meer informatie Meride.nl

Wanneer u binnen enige tijd met een overlijden te maken krijgt, biedt Meride.nl u een oriënterend gesprek aan met een uitvaartverzorger. In dit kennismakingsgesprek wordt elk onderdeel van de uitvaart met u besproken.

Op basis daarvan wordt een gespecificeerde offerte gemaakt. U kunt alle vragen stellen en alle wensen kenbaar maken. Geen verrassingen achteraf, geen “Had ik maar / hadden we maar…” en uiteraard kunnen wensen altijd weer aangepast worden. Dit schept duidelijkheid, geeft rust en als het moment daar is, is er meer ruimte voor andere zaken.

Het gesprek bij u thuis is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na afloop ontvangt u een heldere offerte. Neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen op 085-40 18 123 of een e-mail sturen naar klantenservice@meride.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Published by administrator